Garantie en Retourneren

Garantiebepalingen

Hartwijk & zn. B.V. verstrekt op alle geleverde goederen een standaard fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar. Wanneer u een afspraak wenst te maken op garantie verlangen wij ten alle tijden een kopie van de aankoopnota en verder verwijzen wij u door naar onze algemene leveringsvoorwaarden.

Retourneren

Tenzij ander is aangegeven is retourneren mogelijk binnen 14 dagen en na het uitprinten, invullen en opsturen van onderstaand retourformulier. De goederen kunnen voor eigen rekening en risico retour gezonden worden. De artikelen en verpakkingen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat te zijn. De beoordeling van de staat van de goederen is aan Hartwijk & zn. B.V.
Hartwijk & zn. B.V. kan een deel van de aankoopsom inhouden als de geretourneerde artikelen door gebruik, beschadiging of niet originele verpakking minder waard zijn geworden en dus ook niet meer voor de originele prijs kunnen worden verkocht. Speciale bestelde, niet voorraad artikelen kunnen in beginsel niet aan Hartwijk & zn. B.V. worden geretourneerd. Indien deze goederen toch worden geretourneerd worden retourkosten in rekening gebracht. Hartwijk & zn. B.V. houdt deze retourkosten op de aankoopsom in. Binnen uiterlijk 30 dagen na ontvangst van de retourzending wordt de (restant) retourbetaling uitgevoerd.